Направете впечатление

Направете впечатление

Направете всеки момент специален

Почерпете Вашите гости с нещо повече от вкусна храна - направете впечатление. Дайте свобода на Вашата изобретателност с Electrolux, осмелете са да направите неочакваното и да предложите незабравими спомени.

SoftSpikes

Безопасно придържане на всяка чаша на мястото ѝ.

Нека да блести

Блестящите, красиви стъклени чаши могат наистина да оживят декорацията на масата. За съжаление великолепните стъклени чаши често са деликатни и трябва да се мият ръчно. С нашите съдомиялни можете уверено да подредите масата с Вашите най-красиви чаши. Грижим се внимателно за всяка чаша с технологията SoftSpikes. Бъдете изобретателни и дайте на всеки гост уникална чаша, завържете малко етикетче около столчето на чашата и го използвайте като картичка за мястото на масата.

Овладейте техниката на Sous vide

Поканете Вашите приятели и роднини на спонтанно Sous vide парти. Пригответе угощение с месо, риба, дивеч или зеленчуци. Не забравяйте да добавите подбрани билки и подправки. Сега оставете гостите Ви да комбинират вкусовете и да създадат свое ястие, като използвате индивидуално надписани торбички за су вид. Сложете подправки и опитайте нещо ново, като предложите нетрадиционни комбинации от аромати.

Фурна Combisteam Pro

Опитайте нови аромати и текстури със Sous vide, като използвате фурната Combisteam Pro.

Нетрадиционни вкусови комбинации

 • Мента и горчица

  Свежестта на ментата се комбинира прекрасно с интензивността на горчицата - отлична подправка за агнешко.

 • Настъргана портокалова кора и розмарин

  Ароматният розмарин се съчетава със сладостта на портокаловите корички - различна и вкусна подправка за сьомга.

 • Канела и мащерка

  Топлината на канелата и земната мащерка са идеалната комбинация от аромати - отлична подправка за пиле.

Торта без глазура

Понякога по-малкото е повече. Тортата без глазура е вкусен десерт, който няма традиционна глазура или покритие. Отличителни, видими слоеве разкриват красивите текстури и цветове на вкусовете отвътре. Изпечете я на пара за по-високи платове и по-пухкав, професионален резултат.

Облечени в шоколад

За освежаващ завършек след хранене, пречистете небцето си с този простичък деликатес - потопени в шоколад замразени ментови листа. Те са чудесни самостоятелно или за украса на други десерти, като сладоледи и торти. Разтопяването на шоколад при нежно загряване на индукционния плот е лесно, насладете се на гладък, професионален завършек, без да използвате сложни методи, като водна баня. Защо не опитате и с други листа за различно усещане? Препоръчваме босилек, салвия и цветчета лавандула.

 • 1
  Разтопяване на шоколад

  Използвайте индукционния плот, за да разтопите внимателно 1/2 чаша тъмен шоколад, докато стане гладък и равномерен.

 • 2
  Ментови листа в шоколад

  Потопете свежи ментови листа в шоколад, като ги държите за стъблото с пръсти или кухненски щипки.

 • 3
  Замразете

  Поставете листата върху промазана хартия за печене и ги оставете във фризера до втвърдяване, за около 30 минути. Използвайте шоково замразяване за по-бързи и по-добри резултати.

Как да впечатлите един готвач на Michelin?

Като се придържате към семплите неща. Поканихме Гуинет Полтроу да сготви семпла калифорнийска рецепта за Магнус Нилсън, посланик на Electrolux и основател на ресторанта Февикен, носител на звезда Michelin. Гуинет приготви за Магнус изумителна скандинавска рибна тостада - истинска смесица от Швеция и Калифорния.