Придайте цвят

Придайте цвят

От обикновеното до вълшебното

Използвайте Вашата изобретателност и превърнете скучните ежедневни задачи в ценни спомени. Когато погледнете назад, често дребните неща в живота се оказват най-важни. Нека Ви помогнем да направите всеки ден цветен, значим и вълшебен.

TwinTech

Контрол на влажността за повече свежест на вкуса и текстурата.

Обяд в буркан

Някога използвани само за съхранение на сладка и туршии, бурканите с капак на винт наскоро намериха изцяло ново предназначение. Като стилна версия на обяд в кутия за възрастни. Практични и красиви - те се почистват по-лесно от пластмасовите контейнери, по-добри са за околната среда и са много удобни за съхранение в чантата и в хладилника. Благодарение на непреходния им дизайн, в тях дори най-простата салата изглежда като произведение на изкуството.

Опитайте неочакваното

Внимавайте какво изхвърляте докато готвите. Това, което за някого е боклук, може да е източник на изумителен вкус. Опитайте да използвате всички части на съставките и да не изхвърляте нищо. Не само помагате на природата, но можете и да споделите неочаквани и вълнуващи блюда.

 • 1
  Чипс от картофени корички

  Картофените корички често се изхвърлят при готвене на картофи. Вместо това ги изпечете във фурната с капка зехтин и щипка сол. Почерпете гостите си с вкусно, хрупкаво предястие.

 • 2
  Песто с листа от цвекло

  Листата на цвеклото имат висока хранителна стойност и са отличен източник на витамин А и К. Бланширайте ги леко и ги смесете с босилек, скилидка чесън, кедрови ядки, зехтин и щипка сол, за да направите меко и вкусно песто.

 • 3
  Салата от стъбла на броколи

  Запазете стъблата! При броколите, обикновено стъблата са точно толкова хранителни, колкото и цветовете. Настържете стеблата с остър уред за белене на зеленчуци и ги смесете с Вашите любими съставки за салата.

Споделете създаденото от Вас

С нашата грил плоча за индукционни плотове можете да приготвите и споделите изумителни ястия - от плота до масата. Да оставите Вашите гости да поставят ястието в чиниите си директно от горещата плоча е непринуден и приятен начин да се насладите на храната.

Замразете сезона

Горските плодове и билките са най-вкусни по време на техния сезон. С шоковото замразяване на Electrolux ще имате собствен пазар за плодове и зеленчуци през цялата година. Запазете вкуса, замразете сезонните продукти и се насладете на горски плодове и билки по всяко време. Ако имате конвенционален фризер, можете да използвате формата за лед и да замразите подправки като салвия, розмарин, мащерка и риган в зехтин. Използвайте замразените кубчета, за да добавите изумителен вкус на всяко ястие.

Уред за шоково замразяване

Замразете шоково горските плодове, билките и съставките, за да ги запазите вкусни, свежи и идеално съхранени.

Гевречета с цветовете на дъгата

Добавете искрица цвят към Вашите закуски, като изпечете гевречета с цветовете на дъгата. Оригинално призхождащи от Бруклин, Ню Йорк, тези гевречета имат вкус на нормално геврече, затова могат да се комбинират с всякакъв топинг. Традиционно гевречетата се варят във вода, за да се образува кора преди печенето - с фурната на пара можете да пропуснете тази сложна стъпка и пак да получите вкусна коричка.