Innit и Google Assistant

Innit и Google Assistant

Подготовка на перфектното ястие

Толкова много отива в приготвяне на перфектното ястие. С цел да ви помогне в подготовката на храна, уредите на Electrolux работят с приложението Innit, за да бъде подобрена всяка стъпка и всеки процес в готвенето: От рецептите, подбрани според личните предпочитания, до автоматизирани настройки на фурната и ръководство за готвене стъпка по стъпка. Innit е динамично. Искате да използвате тези пилешки гърди преди да се развалят? Функции като “смяна на съставките” ви позволяват да сменяте една единствена съставка, променяйки рецептата в зависимост от това какво имате в хладилника си в момента. Намалявате разхищението на храна. Увеличавате вкусовете, които обичате.

Изтеглете приложението Innit

"Какво има за вечеря?" Не питай!

Имате работа. Семейство. Училище. И множество други задачи, за които ви трябва време. Най-объркващият въпрос понякога е: „Какво има за вечеря?“ Но ако синхронизирате фурната си с приложението Innit, ще имате едно нещо по-малко, за което да мислите. Приложението отключва рецепти специално пригодени към вашите предпочитания и фурната, с която разполагате. Рецепти адаптирани за вашите вкус, алергии и начин на живот.

Рецепти съобразени с вашия начин на живот

На практика има много рецепти онлайн. Как да намерите обаче такива, които са адаптирани към алергиите и личните ви предпочитания? Отговорът: нашето приложение Innit. То знае какво да включва (и какво да избягва), когато става въпрос за съставки. И ще подбира рецепти, съобразени с вашите предпочитания и начин на живот.

Вкусните ястия станаха много по-лесни за изпълнение

Приготвянето на вкусни ястия стана много по-лесно с Innit. Просто синхронизирайте вашата свързана фурна с приложението ни Innit. Когато изберете рецепта, Innit автоматично ще изпрати правилните настройки към фурната ви. А също така ще ви изпраща нотификации за това докъде сте стигнали в процеса на готвене, за да не е нужно да постоянно да проверявате. Приготвяте гарнитура към основното? Няма проблем. Innit ще ви помогне да прецените времето за всички ястия и компоненти, за да бъдат сервирани всички топли, едновременно на масата ви.

 • Two ovens
  1

  Свържете уреда си

 • Two recipes
  2

  Изберете рецепта

 • Cooking timer
  3

  Започнете да готвите

Премахнете догадките от готвенето

Готвенето често изисква догадки. Дали предложеното време за готвене и програма ще дадат резултатите, които искате? Като регистрирате фурната си в приложението Innit, вече не е нужно да се чудите коя програма на фурната си да използвате. За всяка рецепта, приложението ви насочва каква настройка да използвате, помагайки ви да приготвяте вкусни ястия без стрес.

Добрият тайминг е всичко

Пригтовяне на страхотни ястия. Да, нужна е страст. И внимателна подготовка. Но също така и добрият тайминг е много важен. Приложението Innit ви насочва така че всяко ястие да бъде приготвено в подходящия момент. Така че всеки път ястията, които приготвяте да бъдат сервирани горещи. Отново и отново.

По-малко отпадъци, повече от любимите ви вкусове

Случвало ли ви се е да напазарувате, а когато се приберете да се усетите, че сте забравили някой продукт? Имате ли храна в хладилника си, която искате да използвате сега, но не можете да откриете подходяща рецепта? С приложението Innit можете да заменяте съставките на всяко едно от безбройните рецепти, които се предлагат. Искате да използвате тези пилешки филета преди да са се развалили? Няма проблем. Innit ще ви подбере рецепти спрямо това, което имате налично в момента. Намалявате разхищението на храна.

ястие в чиния

Рецептите на бъдещето ви очакват

Станете по-добър готвач с нашите лесни за следване рецепти, които са създадени, за да ви помогнат да извлечете максимума от съставките, които използвате. Вълнуващи вкусове и лесни инструкции – без суетенето, но с цялото удоволствие от добрата храна. Вдъхновете се, бъдете креативни и започнете да готвите.

Изтеглете приложението Innit

Google Assistant

Управлявайте фурната, използвайки гласа си


мъж, който говори на google home

Изтеглете приложението Google Home

Свържете фурната си с Google Home

 • Google Home Device Icon
  Настройте устройството си Google Home

  Уверете се, че устройството ви Google Home е свързано и работи, ако не – последвайте инструкциите, предоставени с устройството Google Home. За допълнителна помощ посетете: www.google.com/home

 • Wifi Icon
  Connect the oven

  Уверете се, че фурна ви е свързана с приложението „My Electrolux Kitchen”, ако не - изтеглете приложението и следвайте инструкциите! Свържете фурната и устройство Google Home към една и съща Wi-Fi мрежа.

 • Three different "add" Icons
  Стартирайте приложението Google Home

  A. Добавете (в началния екран)
  B. Настройте устройството
  C. Работи с google
(Вече имате направени настройки?)

 • Electrolux logo
  Свържете с акаунта си

  Изберете Electrolux в списъка и влезте в акаунта си в Electrolux. (Акаунт за приложението „My Electrolux Kitchen”)

Контрол на фурната от разстояние

Веднъж след като фурната работи, винаги можете да я контролирате с помощта на Google Home. Ако фурната не е включена, дистанционното управление на фурната е нужно да бъде активирано, за да я стартирате с Google Home.

Как да активирате дистанционното управление

Натиснете иконата за Wi-FI върху контролния панел, за да активирате дистанционното управление.

* За ваша безопасност и съобразно с регулациите на ЕС

Използвайте по една команда!

Примери за това какво да правите: „ОК Google, включи фурната“ после „ОК Google, настрой температурата на 200 градуса“

(на английски:  “Ok Google, start the oven” и после “Ok Google, set the temperature to 200 degrees”)

 

Примери за това какво да НЕ правите: „ОК Google, включи фурната и настрой температурата на 200 градуса“

(на английски:  “OK Google start the oven and set the temperature to 200 degrees”)

 

Изтеглете приложението Google Home

Хендсфри готвене с Innit и Google Assistant

Свържете телефона си и всеки път приготвяйте перфектни ястия у дома. Получавайте рецепти според предпочитанията ви или според това с какви продукти разполагате в момента, и оставете Innit да ви води по време на готвенето. Междувременно Google Assistant ви помага контролирате фурната с гласа си, така че можете да правите други неща докато междувременно имате пълен контрол върху готвенето.